Drumles

Ik ben Tom, drummer, drumleraar en bandcoach bij de Rock ‘n Roll Fabriek. In mijn drumlessen staan jouw wensen en vooral plezier centraal. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken, en welke stappen we kunnen zetten om daar te komen.

Wie ben ik?

Tom Beemster

In 1995 ben ik geboren in een nest van muzikanten, nog net niet met een paar drum­stokken in mijn hand. Al in mijn eerste levens­jaren zat ik met potloden, pennen, pollepels en dergelijke attributen op van alles te ‘tromme­len’. Die drum­stokken kreeg ik toen ik twee jaar oud was. Mijn vader kreeg ze na een optreden mee van de drummer van de band waar hij destijds in zong.
Twee jaar later kreeg ik mijn eerste drumstel, en dat jaar daarop volgde mijn eerste drumles van Bastiaan Buissink.

Op mijn achtste of negende mocht ik een nummer meespelen tijdens een concert van Orkest de Toekomst, waarin mijn moeder (nog steeds) saxofoon speelt. Mijn eerste optreden was dus een feit, en mijn liefde voor het podium was geboren.
Op mijn twaalfde ging ik op les bij Frank Telleman en leerde ik ook Sebas (gitaardocent, bandcoach en voorzitter van de Rock ‘n Roll Fabriek) kennen, en het duurde niet lang voordat we samen ons eerste bandje vormden en het podium bestegen.
Op mijn zestiende werd ik aangenomen op het Art&Entertainment College (tegenwoordig PACT), hoofdvak drums. Daar kreeg ik les van Pepijn van den Boogaard en Jimmy van den Nieuwenhuizen. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond, en inmiddels ben ik al geruime tijd actief als docent, sessiemuzikant en bandcoach.

In mijn drumlessen...

Staan de wensen van de leerling, maar vooral plezier centraal. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken, en welke stappen we kunnen zetten om daar te komen.
Wil je gewoon lekker leren spelen, zonder specifiek doel? Dat kan natuurlijk ook! Ik vind het belangrijk dat mijn lessen een informele sfeer hebben, en dat de lesruimte een comfortabele omgeving is, waar mijn leerlingen zich op hun gemak voelen en niet bang zijn om fouten te maken.

Lesduur

Mijn lessen duren 30 minuten

Tarieven onder de 21 jaar (btw vrij)

Tarieven boven de 21 jaar (inclusief 21% btw)

Meer weten of wil je een Les volgen?