Gitaarles

Muziek is een taal die iedereen begrijpt. In mijn gitaar­lessen hou ik deze visie ook graag vast. Het belangrijkste vind ik dat je plezier hebt tijdens de lessen.

Wie ben ik?

Sebas Fledderman

In mijn jeugd werd ik betoverd door de muziek van o.a. Queen en Guns ’n Roses. Toen ik 12 was kreeg ik van mijn vader mijn eerste gitaar, een Spaanse akoestische met nylon snaren.

Vrij kort daarna ontmoette ik Tom Beemster (drumleraar Rock ’n Roll Fabriek) en niet veel later startten we onze eerste band. Deze band zou later uitgroeien tot “The Stone Liars”.

Op mijn 20e werd ik toegelaten op de D’drive Popacademie in Leeuwarden. Hier heb ik hoofdvak gitaar gestudeerd, en tijdens die opleiding richtte ik de band Moondaze op, waarmee we optredens door heel Europa hebben gedaan en in 2020 een album uitbrachten. Ook kwam ik op deze opleiding voor het eerst in aanraking met zelf lesgeven. Mijn eerste gitaarlessen gaf ik aan het Gitaarinstituut in Sneek.
In 2020 heb ik besloten om de Rock ’n Roll Fabriek op te richten en mij volledig te focussen op muziek maken. Muziek is een taal die iedereen begrijpt. In mijn gitaarlessen hou ik deze visie ook graag vast. Het belangrijkste vind ik dat mijn leerlingen plezier hebben.

Kopregel

Tegenwoordig ben ik vooral actief als sologitarist van blueszangeres AJ Plug. Zij won met haar album “Killer King” in 2022 een award voor beste blues album.

Qua muziekstijlen ben ik vooral georiënteerd op bluesrock, country, blues, southern rock en hardrock. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn The Black Crowes, Led Zeppelin, Rolling Stones, Deep Purple, Blackberry Smoke en Jimi Hendrix.Lesduur

Mijn lessen duren 30 minuten

Tarieven onder de 21 jaar (btw vrij)

Tarieven boven de 21 jaar (inclusief 21% btw)

Meer weten of wil je een Les volgen?