Rolling stage

Rolling Stage is een reizend open podium met jaarlijks 8 edities, verspreid door de Noordkop. Het is bedoeld voor amateurbands -en muzikanten uit de kop van Noord-Holland, die behoefte hebben aan een podium. Dit project hebben wij opgezet met het idee dat iedereen die ook maar één nummer kan spelen, dit bij ons kan komen doen. In plaats van gage bieden wij de deelnemende bands/acts/artiesten een opname van hun optreden, welke ze vervolgens als promotiemateriaal kunnen gebruiken, om bijvoorbeeld nog meer optredens te krijgen.

Toen alle lockdown-stof was opgewaaid en de wereld weer open ging, was onze verwachting dat de amateur-muziekscene weer zou gaan bloeien. Die bloei bleef echter uit, zo merkten wij ook in onze oefenruimtes. Dit verbaasde ons omdat wij – mede door het organiseren van ‘The Band Senior’ – wisten dat er zat muzikanten waren. Zo ontstond het idee om de muzikanten een plek te geven om te spelen, en tegelijk de horeca te laten zien dat het nog steeds een goed en leuk idee is om live-muziek te programmeren. Dit idee kreeg de naam “Rolling Stage”.

Tijdens het organiseren en draaien van de twee pilot-edities in Café Beentjes te Winkel en Café de Bierkade in Schagen, werden Tom en Sebas geïnterviewd en werd er een paginagroot artikel gepubliceerd in het Noord-Hollands Dagblad. Hierna realiseerden we pas echt hoeveel animo er is voor dit project.

Meedoen aan Rolling Stage is geheel gratis en vrijblijvend, maar let op: het betreft een open podium, geen jamsessie! Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Complete Rolling Stage agenda 23/24

25-11 Café Arlette Hippolytushoef / 28-1 Bierkade Schagen / 25-2 Dorpshuis Warmenhuizen / 24-3 Café Beentjes Winkel / 21-4 Vriendschap Tuitjenhorn / 26-5 Prins Maurits Nieuwe Niedorp

September

29sepAlle dagenRolling StageLocatie volgt

oktober

27oktAlle dagenRolling StageLocatie volgt

November

24novAlle dagenRolling StageLocatie volgt

December

22decAlle dagenRolling StageLocatie volgt

januari

26janAlle dagenRolling StageLocatie volgt