THE BAND JUNIOR

De Rock ’n Roll Fabriek is er voor alle leeftijden, dus na het succes van ‘The Band Senior’ kan ‘The Band Junior’ niet uitblijven! Tom en Sebas – beide gecertificeerde muziekdocenten – hebben een grote passie voor het doorgeven van de liefde voor muziek aan de volgende generatie. Wekelijks geven zij drum- en gitaarlessen aan schoolkinderen, en nu starten zij ook met ‘The Band Junior’.

Wat houdt The Band Junior in?

7 lessen van 60 minuten

1 spetterende uitvoering in Cultuurhuis De Kolk te Lutjewinkel

Kosten €150,-

 

Data

De totale duur is 2 maanden. We starten na de zomervakantie op elke vrijdag in week 39 t/m 46 op de volgende data:

Vrijdag 27 september

Vrijdag 4 oktober

Vrijdag 11 oktober

Vrijdag 18 oktober

Vrijdag 25 oktober

Vrijdag 1 november

Vrijdag 8 november

Vrijdag 15 november (optreden)

Tijdens zeven lessen van ieder één uur werken de kinderen met Tom en Sebas toe naar een spetterende uitvoering in de laatste week. Zang, bas, drum, toetsen – iedereen kan meedoen, ook zij die nooit muziekles hebben gehad. Speel je een ander instrument? Neem dan even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Het aangeleverde repertoire bestaat uit pop en rock, maar er is zeker ruimte voor eigen inbreng in overleg.

Voor de uitvoering worden meerdere bands gevormd. Met een speelse, ongecompliceerde aanpak werken Tom en Sebas als bandcoaches in zeven weken met de kinderen toe naar de uitvoering, die plaatsvindt in de achtste week. Dit wordt een optreden met alles erop en eraan, dus neem je fans mee! The Junior Bands staan op een echt podium met professionele apparatuur.

Dus, heb jij zin om samen muziek te maken onder begeleiding van professionele muzikanten en uiteindelijk te schitteren op het podium? Neem contact met ons op!